Successos

VIDRERES

Un camió de Bombers bolca a la C-63 quan es dirigia a apagar un foc a Arbúcies

Un camió dels Bombers de la Generalitat ha tingut aquest migdia un accident a la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar, a l’alçada de la urbanització Terrafortuna. Segons fonts del cos, el camió ha bolcat per causes que es desconeixen quan es dirigia a Arbúcies per participar en les tasques d’extinció d’un foc forestal. En el sinistre s’hi ha vist implicat un altre camió. Els Bombers ha enviat fins al lloc dels fets setze dotacions, inclòs un mitjà aeri del Grup Actuacions Especials (GRAE). A l’interior del camió de bombers hi viatjaven sis persones, tres auxiliars d'ofici forestal i tres bombers, mentre que a l'altre camió només hi havia el conductor. 

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activitat sis dotacions per atendre els accidentats. Un d'ells ha estat traslladat al Trueta en estat greu amb un helicòpter medicalitzat. Dos ferits menys greus també han estat atesos al Trueta i quatre de lleus, al Santa Caterina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia