Successos

El quadern negre

Tura Soler

Morta a l’hotel

Investiguen la mort d’una turista que va caure d’una habitació de l’hotel Roger de Flor. És el tercer cadàver d’una persona precipitada que apareix al carrer en 8 mesos

Una altra persona trobada morta al carrer en circumstàncies estranyes a Lloret de Mar. La tercera en pocs mesos. Els Mossos mantenen oberta una investigació per aclarir les circumstàncies que envolten el cas d’una turista, que s’allotjava a l’hotel Roger de Flor, que dilluns a la matinada va aparèixer morta a l’exterior, segons tots els indicis, després de precipitar-se des d’una de les habitacions de l’hotel. La víctima, que ha estat identificada com Ivana Plamenova, estava allotjada a l’hotel juntament amb el seu home i una filla menor d’edat. Va ser pels volts de dos quarts de sis del matí del dilluns que una persona va alertar a la recepció que hi havia una persona estesa al carrer. Des de la recepció es van alertar els equips d’emergència i, tot i que el SEM va intentar reanimar-la, no va ser possible salvar-li la vida. La Policia Local i els Mossos també van acudir a la trucada d’emergències i els Mossos s’ocupen ara de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. Les primeres investigacions apunten que la víctima, que tenia algun trastorn psíquic, havia deixat de prendre’s la medicació que tenia prescrita i també que ella i el seu home havien abusat de l’alcohol i protagonitzat contínues discussions durant la seva estada a l’hotel. Els resultats de l’autòpsia i de les inspeccions oculars fetes a l’escenari de la caiguda poden aportar llum per esclarir com va morir.

És el tercer cop des del desembre que a Lloret es troben amb una persona morta estesa al carrer sense saber ben bé com hi ha anat a parar. El dilluns 8 de juliol va aparèixer un cadàver, amb evidències d’haver-se precipitat, estès a terra, en una punta del carrer Santa Anna, molt estret, amb la confluència del carrer Capità Conill i Sala. Era un home jove, duia una samarreta groga amb motius relacionats amb Lloret, uns pantalons curts de color negre i no duia sabates. Al costat del cadàver, en un petit escaire de la paret, s’hi va trobar una clau. Es va identificar com Carlos Miguel Azancot Anzola, un noi de 29 anys, nascut a Caracas i de nacionalitat britànica, que havia viatjat fins a Lloret de Mar per trobar-se amb una noia italiana, que encara era al seu país. Com es va precipitar des d’un edifici municipal en rehabilitació encara és un misteri, però els Mossos no hi veuen indicis de criminalitat.

El 18 de desembre passat, una conductora va veure un home estirat a la confluència entre el carrer de Pau Casals i el carrer de Marina. L’home era mort i amb evidències d’haver caigut. Duia un passaport que l’identificava com Dusko Panic, ciutadà serbi de 46 anys originari de Vukovar (Croàcia). Es va tardar mesos a confirmar, per les empremtes, que era ell. El cas es va tancar com a suïcidi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia