Successos

EMPURIABRAVA

Quatre detinguts en un operatiu policial a una zona d’oci nocturn

Quatre persones van ser detingudes i una desena més van acabar denunciades per tinença d’armes o substàncies il·legals durant una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local de Castelló d’Empúries a una zona d’oci nocturn d’Empuriabrava el cap de setmana passat.

L’objectiu era el control de perfils reincidents delinqüencials en la zona d’oci nocturn. En l’operatiu hi van participar agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), efectius de seguretat ciutadana de l’ABP-AE Roses, vàries unitats d’estrangeria de Policia Nacional, efectius de la Policia Local de Castelló d’Empúries i grups de paisà del CME i de Policia Local. En total, es van identificar una trentena de persones.

Aquest operatiu és la culminació de diverses actuacions conjuntes entre el Cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Local en els últims mesos amb el resultat d’infraccions en matèria de seguretat ciutadana i de policia administrativa en matèria de locals de concurrència pública. S’han precintat 3 locals per la Policia Local, derivat d’inspeccions conjuntes amb la Unitat Regional de Policia Administrativa de Mossos d’Esquadra, on es van detectar més d’una desena d’infraccions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia