Successos

Kenya

Fuig de la policia el presumpte assassí en sèrie de dones de Nairobi

Collins Jumaisi Khalusha s’ha escapat de la cel·la de al comissaria de Gigiri amb dotze detinguts més

Vuit persones han estat arrestades en relació amb l’incident

L’assassí confés de més d’una quarantena de dones a Kenya ha fugit aquest dimarts a la matinada del calabós de la comissaria on estava tancat. Vuit persones han estat detingudes en relació amb l’escapada, entre els quals alguns oficials de policia, segons mitjans locals.

El presumpte assassí en sèrie, Collins Jumaisi Khalusha, de 33 anys, ha sortit de la comissaria de Gigiri, a Nairobi, després de tallar la malla metàl·lica de la seva cel·la i escalar un mur perimetral. L’han acompanyat dotze detinguts més, tots ells de nacionalitat eritrea i acusats de ser immigrants il·legals a Kenya. Els policies de la comissaria s’han adonat de la fugida quan han anat a despertar els sospitosos per donar-los l’esmorzar.

L’inspector general de la policia, Gilbert Masangeli, ha explicat en un comunicat remès als mitjans que les investigacions preliminars apunten a què els fugitius han estat “ajudats” des de dins, “tenint en compte que hi havia agents desplegats per vigilar la comissaria”. És per això que ha suspès vuit agents que estaven de servei la passada nit. Els fets estan sent investigats per la Unitat d’Afers Interns i “qualsevol persona declarada culpable s’enfrontarà a la llei”, assegura el comunicat.

La comissaria de Gigiri, on estava detingut Khalusha, està ubicada a pocs metres de la seu de les Nacions Unides i l’ambaixada dels Estats Units.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia