Successos

Estat espanyol

Troben un ganivet que podria ser l’arma del crim de Mocejón

L’estri presenta restes biològiques humanes

Els veïns del poble donen un multitudinari comiat al petit Mateo, el nen d’onze anys assassinat diumenge quan jugava a futbol

La Guàrdia Civil investiga si un dels dos ganivets localitzats aquest dimecres a Mocejón és l’arma utilitzada en l’assassinat d’un nen d’onze anys el passat diumenge a la localitat, propera a Toledo.

El cos policial ha explicat que un treballador de la neteja municipal ha observat que hi havia un ganivet de cuina abandonat en un descampat proper a la casa de l’assassí confés i ha donat l’avís. Els agents l’han anat a recollir davant la possibilitat que pugui ser l’arma del crim i l’han traslladat al laboratori. Un gos del Servei Cinològic del cos armat ha marcat l’estri com a positiu en restes biològiques humanes. Fonts pròximes a la investigació han detallat que l’objecte no té taques de sang però sí algun indici.

Els investigadors han descartat un altre ganivet localitzat a la mateixa zona perquè és d’untar i és impossible que pugui causar la mort d’algú. A més, una veïna ha dit que aquest estri era seu.

El presumpte autor del crim, un jove de 20 anys veí del municipi, passarà demà dijous a disposició judicial, ha informat la Guàrdia Civil. El sospitós va confessar haver matat el nen en la seva primera declaració, després de ser detingut. Segons fonts pròximes a la investigació citades per Efe, el detingut va declarar que no es va poder controlar i que va ser el seu “altre jo” qui va cometre el crim. Les mateixes fonts han apuntat que el jove pateix un trastorn mental.

Comiat multitudinari

La parròquia de Sant Esteve Protomàrtir ha acollit aquest migdia el funeral pel petit Mateo, la víctima del crim. L’església ha quedat petit i alguns veïns han seguit la cerimònia des d’una de les portes laterals. També hi han fet acte de presència nombrosos mitjans de comunicació, als quals la Policia Local ha habilitat un espai al costat del temple. En la comitiva fúnebre també hi ha hagut algunes autoritats, com l’alcaldessa de Mocejón i presidenta de la Diputació de Toledo, Concepción Cedillo, i la delegada del govern a Castella-La Manxa, Milagros Tolón.

Després de les exèquies, els familiars han enterrat el nen en la més estricta intimitat al cementiri local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia