Successos

Detenen a Portbou a quatre persones buscades per ordre judicial

La Policia Nacional ha detingut a Portbou quatre persones buscades per ordre judicial. El primer es tractava d’un ciutadà que tenia una ordre de recerca i detenció per un jutjat de Terol. El 7 d’agost, quan els agents de la Unitat d’Estrangeria de Portbou es trobaven realitzant les tasques de control d’entrada i sortides del territori espanyol van identificar una persona en actitud nerviosa. En comprovar les bases de dades policials, els agents es van adonar que tenia pendent una ordre de recerca i detenció per un Jutjat de Terol.

L’ordre judicial pendent era del 2022 quan aquesta persona viatjava en un autobús que anava de València a Bilbao. Quan el van demanar que s’identifiqués el ciutadà va reaccionar de forma agressiva, i va agredir i lesionardos policies locals. Va ser detingut i posat a disposició del jutjat.

El segon detingut estava reclamat pels Mossos acusat de robar amb violència una cadena d’or al transport metropolità de Barcelona. Un jutjat d’Irun també el buscava per furt. El tercer detingut tenia 14 recerques judicials i 9 detencions policials i el quart havia acumulat 8 reclamacions judicials per diferents motius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia