Successos

Successos

Detingut un home per set robatoris amb força a Cubelles i Vilanova i la Geltrú

El passat 18 d’agost, els Mossos d’Esquadra van detenir in fraganti un jove de 20 anys com a presumpte autor de cinc robatoris amb força en domicilis del municipi de Cubelles. Posteriorment, els investigadors van relacionar-lo amb dos robatoris més a domicilis de Vilanova i la Geltrú. La investigació es va iniciar el 16 d’agost quan els agents van tenir coneixement de dos robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa, en dos domicilis de Vilanova i la Geltrú. El lladre va forçar una finestra, va aconseguir entrar a una de les dues cases, de matinada, i es va endur aparells electrònics i diners, entre d’altres objectes de valor.

Dos dies més tard, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana del Garraf, van rebre l’avís de diversos robatoris amb força a domicilis de Cubelles. Els agents es van adreçar al lloc i van iniciar una recerca per la zona. Gràcies a la descripció facilitada per diversos testimonis, van enxampar el presumpte autor en el moment que estava intentant un altre robatori en un domicili. Es dona la circumstància que en aquell moment hi havia un menor d’edat a l’interior del domicili.

L’arrestat, amb set antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia