Successos

Successos

Sancionada una discoteca de Santa Susanna per permetre l’entrada de menors de 16 anys

Els menors, tots ells estrangers, arribaven a través d’operadors turístics

Els Mossos d’Esquadra van sancionar el 16 d’agost una discoteca de Santa Susanna per permetre l’entrada de menors de 16 anys en el marc d’una inspecció administrativa. En tenir coneixement que el local organitzava festes de manera reiterada amb la presència de menors, la policia catalana amb agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la Regió Metropolitana Nord i de Pineda de Mar van dur a terme una inspecció dins l’horari d’obertura al públic per confirmar les informacions rebudes. Durant l’operatiu, els mossos van localitzar 150 menors a l’interior i molts altres esperant fora per accedir-hi. També van constatar que s’exposaven begudes alcohòliques malgrat la prohibició de fer-ho quan hi ha menors de 16 anys. Els joves eren traslladats a la discoteca per operadors turístics i en hores no autoritzades per la normativa d’Espectacles. Els investigadors van demanar al responsable què no deixés accedir a més menors de 16 anys i què en desallotgés els que ja hi havia dins. Els agents van informar-lo que, fet això, podia continuar amb l’activitat. Tot i això, el responsable va decidir finalitzar-la.

Com a resultat de la inspecció, la Unitat de Policia Administrativa va aixecar una acta administrativa al responsable de l’establiment per diverses infraccions a la normativa vigent com no disposar vigilant de seguretat, no presentar rebut de pagament de l’assegurança i la presència de menors en horari no permès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia