Successos

Successos

Detenen a Artesa un conductor temerari que anava drogat i sense carnet

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous un jove de 27 anys que va fugir de forma temerària d’un control d’agents de trànsit a l’L-512 a Artesa de Segre. El cotxe envaïa el sentit contrari i obligava els altres vehicles a apartar-se al voral. També va entrar a una rotonda, ja a la C-26, pel sentit contrari fins que poc després va patir una sortida de via quan volia entrar a un camí asfaltat. Els mossos que el perseguien el van identificar i li van fer el test d’alcoholèmia i drogues. Va donar positiu per THC. També van comprovar que no havia obtingut mai el carnet de conduir.

Els agents van immobilitzar el vehicle i l’home va quedar detingut per conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir, sota l’efecte de les drogues i desobediència als agents de l’autoritat.

Avui ha estat citat per un judici ràpid que es celebrarà la setmana que ve al jutjat de Balaguer i s’ha deixat sense efecte la seva detenció. L’home ja havia estat denunciat anteriorment per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia