Successos

Desmantellada una plantació de marihuana a amb 898 plantes

Els Mossos arresten un home que vigilava la nau i no descarten més detencions

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar dijous passat una plantació de marihuana en un magatzem d’Artesa de Lleida on s’aplegaven 898 plantes, segons fonts policials. En la intervenció es va detenir un home de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i de defraudació elèctrica.

La plantació es va trobar en un polígon industrial de la localitat mentre els Mossos acompanyaven operaris d’Endesa que havien de desconnectar un magatzem connectat il·legalment a la xarxa de distribució elèctrica. Quan els agents hi van arribar van detectar una fortor a marihuana que provenia de l’interior d’una nau i van localitzar un home que cuidava les plantes. Aquest va ser arrestat i ja ha passat a disposició judicial.

Els Mossos van sospitar que l’home vivia a la nau i van demanar autorització judicial per escorcollar l’edificació, que van obtenir divendres. Aleshores es va fer una entrada i recerca a l’immoble en què es van trobar les 898 plantes, en diferents estadis de creixement, i també eines diverses per al manteniment de la plantació. També van comprovar que l’edifici estava connectat de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica. La investigació continua oberta i els Mossos no descarten noves detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia