Successos

Successos

Detenen el presumpte autor d’un incendi en un bloc de pisos a Calafell

El foc va tenir lloc dissabte al vespre

La Policia Local de Calafell ha detingut un home com a presumpte autor d’un incendi a la planta baixa d’un habitatge d’un bloc de sis plantes a la zona de Mas Mel, segons a l’ACN. A causa del foc es van haver de desallotjar una quinzena de veïns de forma preventiva dissabte al vespre, que van poder tornar als seus domicilis unes hores més tard després que l’arquitecte municipal va revisar l’edifici i no va detectar cap problema estructural. Els bombers van rebre l’avís d’un incendi en un pis de l’avinguda Cossetània al voltant de les vuit. El foc va afectar dues habitacions de l’apartament.

Segons han explicat les mateixes fonts, els veïns coneixien el detingut, que vivia al bloc. És el fill del residents del pis on es va iniciar el foc. L’home hauria amenaçat prèviament els progenitors de cremar-los el pis si no li donaven diners. Durant l’actuació policial pel succés, els agents haurien percebut que l’home tenia una actitud molt freda amb el sinistre i això els va cridar l’atenció i els va fer sospitar. Un cop van recollir les proves, va presentar resistència a la detenció. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació, un cop feta la detenció per part de la policia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia