Successos

Successos

El detingut per agredir la parella a Barcelona té antecedents per violència de gènere

Els Mossos investiguen els fets que es van produir la matinada de diumenge

L’home detingut a Barcelona aquest diumenge com a presumpte autor de l’agressió a la seva parella té dos antecedents per violència de gènere, segons han confirmat els Mossos a l’ACN. La policia catalana ja té en marxa una investigació per esclarir els fets. Ho tractarien en el marc de la violència de gènere. Està previst que el detingut passi a disposició judicial aquest dilluns.

Els fets es van produir la matinada de diumenge al volant de les dos quarts de dues en un habitatge de la ronda Sant Pere, al centre de la ciutat. Un veí va trucar al telèfon d’emergències 112 alertant que a l’edifici s’estava produint un incident greu. La víctima, una dona de 49 anys, va ser trobada malferida al domicili i va ser traslladada en estat crític a l’Hospital Sant Pau pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb una ferida al cap.

El presumpte agressor va sortir a la via pública. La Guàrdia Urbana de Barcelona el va trobar després de rebre una trucada per part d’una persona que havia vist un home amb taques de sang al carrer Bailén, alterat, i tractant d’escanyar-se amb una peça de roba. Els agents el van contenir i, un cop fetes les comprovacions conjuntament amb els Mossos, es va veure que podria ser el presumpte autor d’una agressió a la seva parella.

D’altra banda, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona va atendre en un primer moment a una menor d’11 anys, que ha passat a càrrec de la Direcció General d’Atenció a la Infància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.