Successos

Detenen el conductor d’un turisme després de xocar frontalment contra un camió

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 26 d’agost un home, de 28 anys, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes d’alcohol i drogues i lesions per imprudència.

Els fets van ocórrer cap a les deu de la nit del mateix dia a la C-63, al punt quilomètric 7, dins el terme municipal de Vidreres, on es va produir un accident de trànsit per una col·lisió frontal d’un turisme contra un camió.

El cotxe que circulava sentit Lloret de Mar va envair el carril contrari i va xocar frontalment amb un camió que circulava sentit Vidreres. De resultes de l’accident el camió es va incendiar i el foc es va estendre al turisme i va afectar també l’asfalt. Els dos implicats en l’accident van patir lesions i els van traslladar a l’Hospital Trueta.

Un cop al centre hospitalari se li va fer la prova d’alcoholèmia al conductor del turisme, que va donar un resultat de 0,53 mg/l en aire expirat, el doble de la taxa màxima permesa.

Per aquest motiu el conductor va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle amb una taxa d’alcohol penalment punible i un altre delicte de lesions per imprudència.

Els mossos també investiguen a aquest mateix home per un fet comès el dia 28 de juliol a Salt. Concretament, per un delicte de conducció temerària, per donar-se a la fugida en un control d’alcoholèmia a la sortida 7 de l’AP 7.

Cap a tres quarts de vuit del matí quan els mossos estaven fent aquest control l’arrestat, en veure el control, va fugir marxa enrere fins la rotonda que hi ha abans de l’entrada d’aquesta via i després va marxar a gran velocitat.

Durant la fugida va passar per un radar fixe proper a 124 Km/ hora quan la velocitat està limitada a 50 Km/h.

Per aquest fet, també va quedar denunciat penalment per part de la Policia Local de Salt per un delicte contra la seguretat vial per circular amb una velocitat superior a 60km/h en via urbana.

Fruit de la coordinació entre els dos cossos policials i amb les imatges recollides pel radar es va poder identificar el detingut com el conductor del vehicle amb el qual es va cometre la infracció.

El detingut va passar, el dia 27 d’agost, a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia