Successos

Enderroquen tres barraques il·legals a la zona agrícola de les Cinc Sènies de Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha enderrocat aquest dimecres tres construccions il·legals al sector agrícola de les Cinc Sènies, que havien estat ocupades per persones que hi residien de manera il·lícita i en condicions precàries. Es tracta de tres barraques que ens els que en els darrers mesos s’havien instal·lat en una finca privada situada al Camí de Can Redéu. Segons ha informat el consistori, l’actuació ha estat liderada pel Servei de Llicències i ha comptat amb el suport i la presència de Mossos d’Esquadra i de tècnics de Serveis Socials i l’Oficina de Tinença Responsable i Benestar Animal.

Els treballs han consistit en l’enderrocament i posterior retirada de les restes de les edificacions. Segons expliquen des de l’Ajuntament els residents han rebutjat l’ajut de Serveis Socials i han marxat pel seu compte. El consistori ha requerit als propietaris de la finca que protegeixin la zona per evitar una nova ocupació.

Prèviament a l’enderroc l’Ajuntament havia notificat tant als ocupants de les tres barraques com al propietari de la finca l’ordre judicial de desallotjament i enderroc de les construccions per tal de procedir a la restauració de la legalitat urbanística en l’àmbit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia