Successos

Quatre detinguts per entrar a robar en dos habitatges de Girona

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes en tres dies per dos robatoris en habitatges de Girona, segons informa l’Acn. El primer dels fets va ser la matinada del 25 d’agost, quan una patrulla va veure que un noi s’amagava en un portal del carrer de Pedret. A dins van trobar-hi un altre jove que havia accedit a l’habitatge forçant una finestra. L’inquilí del pis estava dormint en una de les habitacions que té l’immoble. La segona detenció va ser la matinada del 28 d’agost quan la policia va rebre l’avís que dos homes intentaven robar una bici d’un fanal i també que s’havia activat l’alarma de robatori en una casa propera al fanal. Els Mossos van enxampar els dos homes intentant agafar la bicicleta i portaven dues caixes d’eines.

El primer dels fets va passar sobre les tres de la matinada del 25 d’agost. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra feia prevenció de robatoris en habitatges i passejava pel carrer de Pedret de Girona. En aquell moment, continuen les mateixes fonts, els agents van veure que un jove s’amagava en un portal. Els agents van acostar-hi per identificar-lo.

Una vegada allà també van veure que la finestra que hi havia al costat del portal estava forçada i la mosquitera, trencada. A dins del domicili van veure-hi llum i per això van parlar amb l’inquilí del pis, que estava dormint en una de les habitacions de l’immoble. Quan van entrar dins de l’habitatge, els Mossos d’Esquadra van localitzar un segon lladre amagat a la cuina. Els Mossos d’Esquadra van detenir les dos joves de 22 i 23 anys com a presumptes autors d’un robatori a l’interior del domicili.

Tres dies més tard, cap a quarts d’una de la matinada del 28 d’agost, els agents dels Mossos d’Esquadra van rebre un avís que dos homes intentaven robar una bicicleta lligada en un fanal de la ciutat de Girona. Els Mossos també van ser alertats que a pocs metres s’havia activat una alarma de robatori d’una casa. En arribar-hi, van trobar dos homes d’entre 26 i 27 anys que intentaven robar la bici lligada al fanal. Els van identificar i van trobar que portaven dues caixes d’eines. Els dos homes detinguts coincidien plenament amb la descripció que havia fet el propietari de la casa on havia saltat l’alarma. A més, les dues caixes d’eines són les que la víctima havia trobat a faltar de casa seva. Van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força. Els quatre homes ja han passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia