Successos

Detenen els lladres d’un rellotge valorat en gairebé 35.000 euros

La Policia Local de Blanes ha recuperat un rellotge Rolex valorat en 34.700 euros i ha detingut els dos presumptes autors del robatori. Els fets vanproduir-se el 6 d’agost a quarts de deu del matí quan la policia va rebre l’avís de l’incident al barri dels Pins, a la zona turística del municipi. Quan els agents hi van arribar els van explicar que els lladres li havien sostret de forma violenta el rellotge a la víctima, de nacionalitat francesa. Els testimonis els van aportar la descripció dels assaltants, la direcció per la qual havien fugit i que ho havien fet amb un vehicle de mobilitat personal pels camins que voregen el riu Tordera.

Posteriorment, la patrulla va localitzar i detenir als dos autors molt a prop, pels camins dels voltants de la GI-682. Els policies també van localitzar el rellotge, que els delinqüents havien llençat a uns matolls del costat. Durant la detenció van poder veure un tercer sospitós que, en veure l’actuació, va sortir corrent en direcció a Palafolls.

La Policia Local de Blanes es va posar en contacte amb els seus homòlegs a Palafolls i Malgrat de Mar per seguir la pista al tercer implicat, que durant la fugida havia perdut una bossa de mà. Els agents van aconseguir detenir-lo dues hores després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.