Successos

SUCCESSOS

Cinc detinguts a l’inici de la festa major de Sant Andreu de la Barca

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca va detenir cinc persones el primer dia de les seva festa major. Segons han confirmat a l’ACN l’Ajuntament i els Mossos d’Esquadra, el principal incident es va produir la matinada del divendres a l’esplanada de l’Avinguda Constitució, on hi havia l’escenari principal. Quan els agents de la policia local intentaven treure una persona beguda perquè rebés assistència sanitària, van ser increpats verbalment per un grup i un d’ells va ser detingut. Els altres van respondre a l’arrest llançant ampolles de vidres a la policia local, que va fer dues detencions més en coordinació amb els Mossos d’Esquadra que es van desplaçar al lloc per assistir el cos local.

Des de l’Ajuntament neguen que els agents resultessin ferits pels vidres. El consistori admet, però, que els agents implicats van anar a l’hospital en acabar el torn per fer una revisió mèdica i que tenien “algun cop” del forceig del moment de la detenció. En un segon incident, també durant la nit de divendres, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca va detenir dues persones més per un robatori. Des del consistori afirmen que tant aquests arrestats com els implicats en la baralla amb la policia són de fora del municipi. “És un incident puntual per les aglomeracions, però Sant Andreu continua sent una ciutat segura”, remarquen. A més, defensen que aquest any han ampliat el dispositiu policial en coordinació amb els Mossos i amb la Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia