Successos

El quadern negre

Tura Soler

Passeig i desaparició

Busquen una dona de 75 anys de Badalona que va dir que anava a caminar amb la seva germana, cosa que no era veritat, i ja no se l’ha vist més

Una altra desaparició inquietant. Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Badalona, i l’associació Sosdesaparecidos busquen Dolores Hernández Lozano, una dona de 75 anys que va desaparèixer diumenge. Segons la denúncia que ha presentat el seu home, la Dolores va dir que sortida perquè anava a fer una passejada amb la seva germana. En veure que no tornava, l’home va trucar a la seva germana per saber si estaven juntes o si en sabia alguna cosa, i llavors la germana li va dir que aquell dia no havien pas quedat. Això va fer disparar les alarmes, ja que Dolores no ho havia fet mai, de marxar sense dir on era, i el marit va anar a denunciar els fets als Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació, i també en va fer difusió per tal de demanar ajuda a través dels cartells de Sosdesaparecidos, on es descriu la desapareguda com una dona que fa 1,54 d’alçada, de complexió normal, i que té els cabells blancs i els ulls verds blavosos.

Sense notícies de Kaoutar

I fins ahir tampoc es tenien notícies de Kaoutar Elfalak, la noia de 23 anys que va desaparèixer en circumstàncies similars el dia 26 d’agost a Manresa. Kaoutar, que viu a Súria amb el seu home, era a casa de la seva cunyada a Manresa, d’on va sortir pel portal a la tarda, mentre l’home era a treballar i la seva cunyada era al gimnàs, i ja no va tornar. Les càmeres de seguretat de l’edifici la van captar quan sortia, amb el mòbil a la mà. El seu home, Mounir Soukrates, assegura que només es va endur el NIE i la targeta sanitària i 20 euros que tenia a la bossa, però que no va agafar 5.000 euros que hi havia a la tauleta. Kaoutar, que porta mocador i només sap parlar àrab, no coneix pràcticament res de Manresa, població on havia anat alguna vegada a comprar en algun supermercat, però sempre acompanyada del seu home, amb qui convivia des de fa sis anys, tot i que es coneixien des de petits perquè eren veïns al seu poble del Marroc. Els Mossos investiguen el cas i mantenen obertes totes les vies d’investigació per intentar trobar la dona.

Noa, als caixers

També continua desapareguda Noa Pageo Fuentes, la noia de 17 anys que va marxa d’Olvan, al Berguedà. Ara s’ha activat l’alerta per demanar ajuda a través de la xarxa de caixers automàtics d’Euronet. La Noa estava ingressada en un centre terapèutic i el 25 de juny en va marxar, però el dia 1 d’agost va anar a Riells i Viabrea, a casa dels seus pares, que van alertar els Mossos i aquests la van retornar al centre. El mateix dia, però, en va tornar a marxar i ja no se n’ha sabut res més. La noia havia protagonitzat altres escapades però solia mantenir contactes per missatge o telèfon, i aquesta vegada no.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia