Successos

Retiren de la cuina de la presó de Ponent un intern condemnat per assassinat

El Departament de Justícia ha retirat de forma preventiva de la cuina del Centre Penitenciari de Ponent un pres que havia estat condemnat per assassinat. Segons avançava avui ‘Segre’ des del passat 28 d’agost aquest pres s’havia destinat a la cuina de la presó malgrat les mesures que es van adoptar arran de l’assassinat d’una cuinera a Mas d’Enric, a Tarragona, en mans d’un reclús. Segons les mateixes fonts, Justícia procedirà a revisar el sistema i criteris emprats habitualment en la presa de decisions com aquesta. Així mateix, asseguren que s’està reforçant per extremar totes les mesures de seguretat.

Fonts sindicals han explicat a l’ACN que el pres en qüestió era un dels que s’havia fet fora de la cuina arran de l’assassinat d’una funcionària a Mas d’Enric. Les mateixes fonts han apuntat que no els consta que s’hagi modificat la normativa, ni ara, ni abans, però apunten que ja que en el seu moment es va prendre “la lògica decisió” de tenir aquest perfil d’interns fora de determinades destinacions laborals, no s’entén que ara s’hagués fet “un pas enrere”.

Els sindicats amb representants a la presó de Ponent han explicat que també estan investigant l’afer i tenen previst parlar amb la direcció per saber què ha passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.