Successos

Detenen un home que va fugir d’un control de trànsit i portava 427 grams de cocaïna a Llers

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Borrassà, van detenir el dia 3 de setembre un home de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues, segons informen en un comunicat.

Els fets van passar al punt quilomètric 760 de la carretera N-II, al terme municipal de Llers, on els agents estaven fent un control de trànsit, en sentit Figueres. Cap a tres quarts de cinc de la tarda, un vehicle es va aproximar al control a velocitat molt reduïda. Els policies van indicar al conductor que s’aturés i quan va arribar al punt on ells eren, l’home va fer la intenció d’aturar-se però va accelerar de cop i va fugir a tota velocitat.

Els agents van seguir el vehicle escàpol i, quan van dirigir-se cap a Figueres per la N-IIa, van veure que el conductor i únic ocupant del turisme llançava per la finestra un paquet.

Finalment els mossos van aturar el vehicle just a l’entrada de Figueres. Una altra patrulla van anar al lloc on els agents havien vist que l’home havia tirat el paquet i van trobar un embolcall de plàstic amb una substància blanca dins. En fer les comprovacions es va veure que el material era cocaïna i tenia un pes total de 427 grams.

Per aquest motiu els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

El detingut, que tenia antecedents, passarà avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia