Successos

successos

S’esfondra la planta baixa d’una casa unifamiliar a Terrassa sense causar ferits

Dotze dotacions han treballat a la zona per desenrunar i descartar possibles víctimes

La planta baixa d’una casa unifamiliar deshabitada a Terrassa va col·lapsar dijous al vespre sense provocar ferits, segons els bombers. Van rebre l’avís quan passaven uns minuts de les vuit i van desplaçar a la zona dotze dotacions amb un total de 30 efectius. Inicialment, els bombers van inspeccionar les edificacions veïnes per valorar l’escenari i buscant indicis de possibles víctimes abans de començar les tasques de desenrunament. Un cop finalitzat els treballs se n’han descartat. A l’habitatge van col·lapsar 25 metres quadrats de forjat, que ren el sostre del soterrani. Fins al lloc del sinistre s’hi va desplaçar també l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Terrassa, la Policia Local del municipi, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra.

D’altra banda, paral·lelament els bombers han treballat en un altre avís també a Terrassa, de les 23.10 hores, per la caiguda d’un fals sostre del menjador d’una casa. El forjat i les bigues del pis superior havien quedat a la vista. Els bombers han sanejat part del fals sostre que quedava en precari i s’ha abalisat la zona, d’acord amb la propietat, perquè no es transiti per sota fins que no es faci una reparació. S’ha fet també una revisió urgent de la resta de l’habitatge per descartar risc de caiguda d’altres zones. Tampoc hi ha hagut ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.