Successos

successos

Troben mort el segon excursionista desaparegut a Mallorca

La Guàrdia Civil ha trobat aquest matí el cos sense vida de l’excursionista britànic que dimarts a la tarda va ser arrossegat per l’aigua al Torrent de Pareis, a la Serra de Tramuntana de Mallorca.

Tres equips de diferents unitats de la Guàrdia Civil havien reprès aquest matí la cerca de l’home desaparegut. La troballa del cos sense vida, mancant identificació judicial, es correspondria amb l’excursionista.

Diversos agents del Grup de Rescat i Intervenció a Muntanya (GREIM) i del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) havien reprès els treballs de cerca de l’excursionista desaparegut, una tasca que també ha comptat amb el suport d’un helicòpter, ha informat l’institut armat.

Dijous, de fet, els agents van trobar uns pantalons entre branques en una zona intermèdia del torrent i es va confirmar que es tractava del que vestia l’home, de 32 anys, quan dimarts es va precipitar a la llera juntament amb la seva parella, una dona de 26 anys de la seva mateixa nacionalitat, el cadàver de la qual va ser localitzat dimecres al matí a la desembocadura del torrent

Els bussejadors del Grup d’Activitats Subaquàtiques es van sumar ahir a la recerca del desaparegut per inspeccionar els gorgs de més profunditat, algunes de fins a nou metres, a la llera negada per les pluges torrencials de dimarts



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia