Successos

Detingut després d’omplir el dipòsit del cotxe que havia robat amb el combustible equivocat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multireincident que va robar un cotxe a la Bisbal d’Empordà. Segons ha informat l’ACN, els fets es van produir el passat 16 d’agost en plena festa major de la capital del Baix Empordà. El sospitós va entrar en una casa i es va emportar el cotxe, a més d’un rellotge d’alta gamma i diverses joies. Hores després, el sospitós va fer servir el cotxe sostret per anar a Palafrugell, però abans es va aturar a fer benzina a una estació situada entre les dues localitats. Va ser allà quan l’home va posar gasoil en comptes de gasolina que és el tipus de combustible amb el que funciona el cotxe. El lladre, que no té permís de conduir, va poder fer uns metres amb el vehicle fins que aquest es va aturar en un carrer de Palafrugell.

Davant d’això, el lladre va sortir i va deixar mal estacionat el cotxe. Al veure’l, la Policia Local de Palafrugell va fer venir la grua per tal que el retirés i va procedir a multar el propietari i notificar-li la sanció. L’amo del vehicle, però, estava fora del país de vacances i va haver d’avisar al seu fill perquè comprovés el que li estava dient la policia. Va ser en aquell moment que el jove va comprovar que el lladre havia regirat tota la casa dels seus pares, d’on es va emportar joies i un rellotge, a més del cotxe.

Aleshores es va iniciar una investigació que va determinar que el responsable dels fets era aquest multireincident a qui s’ha detingut diverses vegades des de que va abandonar la presó a principis d’any. Els agents de l’Àrea d’Investigació Bàsica de la comissaria de la Bisbal van poder identificar el sospitós i el van acabar detenint aquest dijous 5 de setembre. Després de declarar al jutjat de guàrdia de la Bisbal, va entrar a presó.

També a Fontanilles

Al sospitós també se l’investiga per un altre robatori en aquest cas a Fontanilles. De fet, l’home va cometre el furt el 27 d’agost, onze dies després de robar el cotxe a la Bisbal. En aquest cas, va entrar per una finestra de la part superior d’una casa a quarts de deu del vespre, mentre els propietaris estaven sopant a la part inferior.

Un cop a dins, el lladre es va emportar dues tauletes digitals i 1.200 euros de la casa. Els propietaris no se’n van adonar fins més tard i quan el sospitós ja havia marxat amb el botí. Es tracta del mateix home que va entrar a robar a diverses cases de Rupià, en una de les quals els amos el van descobrir amagat en una de les estances. Allà se’l va poder identificar gràcies a que va perdre el seu DNI quan estava fugint del lloc dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.