Successos

Nigèria

L’explosió d’un camió cisterna provoca al voltant de cinquanta morts

El vehicle, que anava carregat de combustible, ha xocat contra un camió amb remolc que duia passatgers i bestiar

En l’accident també s’hi han vist implicats un camió grua i una camioneta

Almenys 48 persones han mort aquest diumenge com a conseqüència de l’explosió d’un camió cisterna en una carretera principal de l’Estat de Níger, al centre-nord del país.

El sinistre s’ha produït aquesta matinada a prop de la població de Dendo, a l’Àrea de Govern Local de Lapai-Agale. El vehicle cisterna, que anava carregat de combustible, ha xocat contra un altre camió amb un remolc que transportava viatgers i animals vius en direcció a Lagos. El xoc també ha implicat dos altres vehicles, un camió grua i una camioneta.

L’Agència de Gestió d’Emergències de l’Estat de Níger (NSEMA) ha confirmat primer la mort de trenta persones i més de cinquanta caps de bestiar. Més tard, el director general de l’NSEMA, Abdullahi Baba Arab, ha informat de la descoberta de “divuit cossos més que també han estat cremats vius”. El funcionari ha afegit que les víctimes han estat sepultades en un enterrament comú.

L’any passat, un accident similar va provocar almenys deu morts a l’Estat de Plateau, al centre de Nigèria. El 27 d’abril de 2023, un camió cisterna va perdre el control, es va estavellar i va esclatar en flames en una carretera de la ciutat de Jos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia