Successos

Una trentena d’evacuats per l’incendi d’un pis al carrer Vilafranca

Un incendi en un pis del carrer Vilafranca de Tossa de Mar ha obligat a evacuar 29 persones del bloc aquesta matinada. L’avís s’ha donat a les 4.58 hores i els Bombers de la Generalitat s’hi han presentat amb 10 dotacions, quan el foc ja estava del tot desenvolupat. Les flames han afectat un matalàs de l’habitatge i s’han estès a la resta de l’habitatge. Al pis de sobre, cinc persones han quedat confinades al balco perquè no han pogut baixar per l’escala de l’edifici. Els bombers hi han accedit amb una autoescala i els han pogut evacuar.

Les tasques d’extinció han permès confinar l’incendi al pis on s’havia originat, que ha quedat completament cremat. Els bombers han tallat el subministrament d’aigua i llum a l’edifici, però fa una estona s’han pogut restablir els serveis, a excepció del pis afectat. Els veïns han pogut tornar als seus habitatges un cop s’ha comprovat que no hi ha danys estructurals a l’edifici. Cap persona ha resultat ferida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia