Successos

successos

Desmantellen una plantació de marihuana valorada en més de 200.000 euros a Figueres

En l’operació conjunta de Mossos i Guàrdia Urbana de Figueres s’han detingut dues persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública

Agents dels Mossos d’Esquadra, juntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Figueres, van detenir el passat 9 de setembre, un home de 28 anys i una dona de 24, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, segons informa la policia catalana en una nota de premsa.

Els agents de la comissaria de Figueres tenien sospites que en un hort de la zona del Pla d’Hostalets hi podria haver una plantació de marihuana i per aquest motiu a mitjans del mes d’agost, els investigadors van muntar un seguit de vigilàncies a una parcel.la d’aquell polígon. Des del primer moment van detectar una forta olor de marihuana i les investigacions dels dies següents van permetre detectar que els cuidadors de la plantació eren un home i una dona.

El 9 de setembre es va portar a terme un operatiu conjunt entre els mossos i Guàrdia Urbana de Figueres per desmantellar el cultiu. Només entrar van localitzar l’home que sortia d’una petita edificació al costat de l’hort on hi havia 16 plantes de marihuana. Dins de la finca els mossos hi van localitzar diverses plantes i, dins d’una barraca, unes estanteries on hi havia cabdells de marihuana en procés d’assecament. Per aquest motiu van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. Unes hores més tard es va localitzar la dona a Figueres i també la van detenir.

En total, els efectius dels dos cossos policials van localitzar 84,51 quilograms de planta de marihuana hidratada i 25,5 quilograms de cabdell hidratat, amb un valor de la substància segons l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents (OCNE) de 200.678 euros. Dels detinguts, que tenien antecedents, la dona compareixerà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerida, mentre que l’home va passar a disposició judicial el dia 10 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.