Successos

La Policia Nacional deté dues persones a l’aeroport de Girona

La Policia Nacional va detenir dues persones a l’aeroport de Girona el passat 31 d’agost, una per intentar utilitzar documentació falsa i una per tenir una reclamació judicial activa. Els agents, encarregats del control de documentació dels passatgers dels vols amb sortida o destinació fora de l’espai Schengen, van observar l’actitud nerviosa de dos passatgers del vol que havia d’anar a Leeds, al Regne Unit.

En revisar la documentació d’una passatgera, van comprovar que el seu passaport israelià tenia signes d’haver estat manipulat. Per aquest motiu, se la va trasllada a les instal·lacions policial aeroportuàries, on els agents van procedir a una inspecció minuciosa de la documentació. El passaport era una falsificació d’alta qualitat. La passatgera en realitat era una ciutadana de l’Iran, que va quedar detinguda per un delicte de falsificació de document públic i a qui se li va obrir un procediment d’expulsió per la Llei d’Estrangeria.

L’altre detingut tenia pendent una reclamació judicial per un Jutjat de Madrid per falsificació de documents públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia