Successos

Detenen un home a Terrassa per matar-ne un altre a ganivetades al carrer

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 44 anys després de matar-ne un altre a ganivetades al carrer a Terrassa, segons han avançat El Caso i han confirmat fonts policials. El succés s’ha produït de matinada a la cruïlla del carrer Renaixement amb el del Periodista Grané, al barri d’Ègara de la cocapital vallesana. Segons les primeres informacions, s’hauria produït una discussió i una baralla entre dos homes a la via pública per un suposat intent de robatori.

La víctima hauria intentat robar el mòbil a l’agressor, que s’ha enfrontat al lladre, ha tret un ganivet de grans dimensions i l’ha apunyalat mortalment. Diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Terrassa s’han desplaçat a la zona i han pogut detenir ràpidament el presumpte autor de la ganivetada. ls Mossos d'Esquadra han precisat que l'arrestat té 44 anys i que l'avís de la batussa s'ha rebut pels voltants de la 01.00 hores de la matinada d'aquest dissabte al carrer del Periodista Grané, que connecta l'avinguda de Jaume I amb l'avinguda del Vallès. Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Terrassa han estat alertats d'una possible baralla a la via pública. En arribar al lloc, els agents han confirmat l'existència d'un home molt malferit per arma blanca, que ha estat atès per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar-li la vida. Pocs minuts després, agents d'investigació han pogut arrestar el presumpte autor dels fets a l'interior d'un domicili proper.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra de la regió Metropolitana Nord s’ha fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia