Successos

successos

Estabilitzat l'incendi forestal que ha obligat a tallar l’AP-7 i el TAV

Els Bombers han donat per estabilitzat l'incendi de mosaic agrícola-forestal que s'ha declarat aques tarda a prop de la GI-500, punt quilòmètric 03. Segons dades provisionals facilitades pels Agents Rurals, el foc ha afectat unes 10 hectàrees i s'investiga l'origen del foc. A petició dels Bombers, i per tal de facilitar les tasques d'extinció del foc, s’ha tallat la circulació de l’AVE i de l’AP-7 en ambdós sentits des de Figueres fins a la porta catalana. Pel mateix incendi, Trànsit ha tallat la circulació entre les sortides 1 i 3 de l'AP-7 a la Jonquera i dona pas alternatiu per l'N-II. També està tallada la GI-500 entre Agullana i la Jonquera. Un total de 33 unitats terrestres i 9 d'aèries dels Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció. 

A la Catalunya del Nord també hi ha diversos focs actius iniciats aquest dissabte a Ortafà, Vilallonga dels Monts i Rivesaltes (Rosselló), segons informa l'ACN. Aquest últim ha obligat a tancar l'A9 entre les sortides nord i sud. Aquests focs a la Catalunya del Nord se sumen al que dijous va començar a cremar al peu del Canigó i divendres els Bombers dels Pirineus Orientals van donar per estabilitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia