Successos

Detingut un home que portava deu quilos de marihuana al cotxe

Els Mossos han detingut un home a la Jonquera a qui li van trobar al cotxe que conduïa deu quilos de marihuana, valorada en 135.967 euros. Fonts dels Mossos van explicar a l’agència EFE que la detenció es va produir a l’autopista AP-7, a prop de la frontera amb França, el dia 10 de setembre, després que l’home parés amb el cotxe a l’àrea de servei de la Porta Catalana.

En arribar-hi, el conductor va veure agents dels Mossos i va voler fugir de la zona. Els policies van observar aquesta acció i que, a més, mantenia una actitud vigilant amb el cotxe que conduïa. Els Mossos van decidir finalment parar-lo amb el vehicle al quilòmetre 3,5 de l’esmentada autopista.

En ser interrogat, l’home va explicar que viatjava des de València i que es dirigia a la Jonquera per treballar. Al registre del vehicle, els agents van trobar una bossa gran de viatge a l’interior del qual van trobar deu bosses d’un quilo cadascuna amb marihuana, valorada en conjunt en més de 135.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia