Successos

Successos

Busquen un home que ha fugit després de seccionar la mà a la seva parella a Santa Coloma

Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest dilluns a la tarda ha fugit després de seccionar la mà a la seva parella al domicili que comparteixen a Santa Coloma de Gramenet, segons ha avançat El Caso. El cos policial no ha donat detalls sobre la lesió, però sí ha indicat que té identificat l’individu i que se l’està buscant. Els Mossos han explicat també que l’home ha agredit la dona cap a dos quarts de cinc de la tarda.

“La meva més absoluta repulsa per l’agressió que una dona ha patit a la nostra ciutat aquesta tarda. La violència masclista no té cabuda a la nostra societat i tampoc a la nostra ciutat”, ha escrit l’alcaldessa, Mireia González, a les xarxes socials. “Posem a disposició de la víctima i la seva família els recursos que siguin necessaris per a la seva recuperació a través dels serveis municipals. Mossos d’Esquadra té la investigació en marxa i col·laborem amb Policia Local per esclarir els fets”, hi ha afegit.

Els fets han tingut lloc a l’altura del número 81 del passeig de Salzereda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.