Successos

Successos

Quatre detinguts en un dispositiu a l’àrea de Barcelona per la mort violenta d’un home el 2023

Es va localitzar el cadàver l’agost passat

La investigació continua oberta

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones en el marc d’un dispositiu desplegat a primera hora del matí a Barcelona i l’àrea metropolitana contra un grup relacionat amb la mort violenta d’un home l’any 2023. Segons ha informat la policia catalana, s’han fet tres entrades als municipis d’Aiguafreda, Sant Celoni i a Barcelona, a tocar del barri de les Planes de Sant Cugat del Vallès. L’operatiu continua en marxa i no es descarten més detinguts.

La policia catalana emmarca els fets en “un context de crim organitzat”. El cadàver es va localitzar a l’agost de 2023, gràcies a la investigació feta per la Unitat Central de Persones Desaparegudes. Els autors van ser també identificats i s’emmarquen en contextos delinqüencials relacionats amb els delictes contra la salut pública. En l’operació participen 75 efectius de la DIC, GEI, ARRO, BRIMO, Seguretat Ciutadana, científica i drons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia