Successos

Un mort en un xoc frontal entre una autocaravana i dos turisme a la C-31 a Sitges

Un altre accident a Puigcerdà ha provocat dos ferits greus

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides lleus en un accident de trànsit aquest dissabte a la C-31 a l’altura de Sitges. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, una autocaravana i dos turisme han xocat frontalment per causes que encara s’estan investigant. Un dels ocupants d’un dels turismes implicats en el sinistre ha quedat atrapat i els Bombers de la Generalitat l’han hagut d’excarcerar. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a tres quarts d’una del migdia. Amb aquesta, ja són 100 les víctimes mortals en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, 38 de les quals motoristes.

Arran de l’accident, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, es dona pas alternatiu a la carretera de les Costes del Garraf i el Servei Català del Trànsit recomana com a alternativa circular per la C-32.

Accident a Puigcerdà

Aquesta matinada dues persones han quedat ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos cotxes a l’N-152 a Puigcerdà, segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’avís de l’accident s’ha rebut a les 06.59 hores al quilòmetre 0,1 de l’N-152, a tocar de la rotonda de la Plaça dels Països Catalans. Cinc dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc i han excarcerat dues persones que havien quedat atrapades a l’interior dels vehicles. El SEM ha activat tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat: una dona en estat greu ha estat evacuada al Parc Taulí de Sabadell, un home també greu traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron, i un home menys greu a l’hospital de Puigcerdà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.