Successos

Successos

Un jove agredeix a pedrades un grup de persones sense sostre a Badalona

La nit de diumenge a dilluns un jove va acostar-se al grup de persones sense llar que pernocten al jardí del costat de l’Hospital Municipal amb intenció d’agredir-los. Segons es pot veure en un vídeo que circula per les xarxes, s’hi va dirigir amb un pal de grans dimensions. Al final, va estar llançant-los pedres. Sortosament, ningú dels que estava allí, algun amb un estat de salut força precari, va resultar ferit, segons van explicar ahir els voluntaris de Badalona Acull. No ha transcendit cap informació policial sobre el presumpte autor dels fets.

Les entitats van demanar ahir un posicionament contra aquesta agressió per part de l’alcalde, Xavier Garcia Albiol. Ahir, en el ple municipal, i en el context del debat sobre una moció sobre habitatge presentada per l’oposició, Garcia Albiol va qualificar l’atac de “repugnant”.

Al ple, Guanyem va presentar una nova moció per insistir a demanar equipaments i recursos de la ciutat de Badalona en l’àmbit de Serveis Socials i Habitatge. Recordem que des de la Sindicatura de Greuges han fet un requeriment a l’ajuntament per resoldre com més aviat millor la falta de recursos habitacionals públics per a persones sense llar. Tota l’oposició hi va votar a favor, però el PP en contra, amb la qual cosa no es va aprovar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia