Successos

SUCCESSOS

A presó l’acusat d’agredir sexualment dues dones a Lleida

Un detingut com a presumpte autor de dues agressions sexuals a dues dones a Lleida (Segrià) ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial, segons ha informat aquest dissabte el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El jutjat de guàrdia de Lleida va rebre fa dos dies aquest detingut i, després de la seva compareixença, la jutgessa va acordar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, a una causa oberta per agressió sexual.Segons recull Efe, els Mossos d’Esquadra van procedir dimarts passat a la detenció d’un jove com a presumpte autor de la violació de dues noies aprofitant que treballava com a cambrer en un local d’oci nocturn de Lleida. Una de les denunciants tenia 17 anys quan va patir l’agressió sexual, segons el rotatiu, que indica que la policia catalana investiga si el jove havia subministrat alguna substància a les dones per poder-ne abusar i no descarta que hi pugui haver altres víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia