Punt divers

El sommelier d'El Bulli i el millor pizzer del món participaran en una jornada del Gremi d'Hoteleria del Bages

CATALUNYA CENTRAL

Ferran Centelles, sommelier del restaurant El Bulli i Fabián Martín, considerat el millor pizzer del món, són alguns dels ponents que participaran a la vuitena edició de la Jornada de Formació i Estratègia de la petita i mitjana empresa de l'hoteleria i la restauració. La trobada és organitzada cada any pel Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages. La jornada es farà dilluns de la setmana que ve a la Fundació Alícia, al complex de Sant Benet de Bages. Durant tot el matí, es tractaran temes com les noves tecnologies aplicades a hotels i restaurants, demostracions pràctiques de cuina, el turisme a Manresa o el control de costos en l'àmbit hostaler.

La jornada s'adreça especialment a empresaris, professionals i estudiants del sector de l'hostaleria i el turisme. A la trobada s'hi espera una assistència d'unes 100 persones, com en edicions anteriors, tal com han explicat des de l'organització. L'objectiu de la jornada és convertir-se en un espai d'intercanvi d'impressions entre agents del sector per compartir inquietuds i aportar l'experiència de ponents de luxe que comparteixen els seus consells amb els assistents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.