Punt divers

Adigsa lliura 15 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Puigcerdà

ALT PIRINEU I ARAN

La Generalitat ha lliurat aquest divendres 15 pisos de protecció oficial de lloguer a la capital de la Cerdanya, Puigcerdà. Els habitatges han estat construïts per l'Institut Català del Sòl en uns terrenys cedits en el seu dia per l'Ajuntament de Puigcerdà. La gestió d'aquest parc d'habitatges anirà a càrrec d'Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge. L'acte d'aquest divendres ha estat presidit per la directora del Servei Territorial d'Adigsa a Girona, Cristina Andreu, i l'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella.

Els pisos formen part de la promoció del Rec de Sant Agustí, 7, que inclou 21 habitatges de lloguer. Del total, catorze disposen de dos dormitoris i d'una superfície útil de 71 metres quadrats i set d'un dormitori i una superfície útil de 40 metres quadrats. Les obres han suposat una inversió d'uns dos milions d'euros.La planta baixa s'ha deixat lliure perquè s'hi exposaran les restes arqueològiques catalogades del call jueu, Convent de Sant Agustí i Fort Adrià, existents a la finca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.