Punt divers

Detenen a Girona un veí de Torroella de Montgrí per tràfic de drogues

COMARQUES GIRONINES

La Policia Municipal de Girona va detenir dissabte a la tarda Brahim A, de 27 anys i veí de Torroella de Montgrí, per tràfic de drogues. Els agents van observar a prop de l'estació d'autobusos una persona que portava una bossa de plàstic amagada dins la roba que contenia cocaïna. Posteriorment, la policia va fer la comprovació del pes i composició del material comissat, que va donar un resultat de 45 grams de cocaïna de gran puresa, amb un valor aproximat de 3.000 euros. El detingut, de qui no consten antecedents, es va lliurar als Mossos d'Esquadra per poder completar els tràmits judicials.

Els fets van passar al voltant de les cinc de la tarda quan la Policia Municipal va rebre l'avís sobre un robatori en una botiga de roba de l'Eixample.Els agents van observar a prop de l'estació d'autobusos una persona que coincidia amb la descripció facilitada. La policia va veure que el sospitós portava una bossa de plàstic amagada dins la roba que contenia una substància compacta de color blanca.Quan els policies van preguntar pel contingut de la bossa, el jove va reconèixer que contenia cocaïna que acabava de comprar.Davant dels fets, els agents van detenir Brahim A. com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Posteriorment la policia va fer la comprovació del pes i composició del material comissat, que va donar un resultat de 45 grams de cocaïna de gran puresa, amb un valor aproximat de 3.000 euros.El detingut, de qui no consten antecedents, es va lliurar als Mossos d'Esquadra per tal de completar els tràmits judicials.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.