Punt divers

Una parella de Salt obligava dones a exercir la prostitució

COMARQUES GIRONINES

La policia estatal ha detingut una parella que vivia a Salt per haver coaccionat i amenaçat dones per obligar-les a exercir la prostitució sota el pretext que havien de pagar el deute del seu viatge al país. Arran de les denúncies de diverses dones d'origen nigerià, la investigació policial va arribar fins a una parella, també d'origen nigerià que viu a Salt. La investigació es va centrar en dos domicilis de la població. L'onze de febrer van detenir la parella, Uyi I. de 28 anys i Juliet E. de 30. També hi ha tres detinguts més. Estan detinguts com a suposats autors de delictes d'explotació sexual sota amenaces, relatius a la prostitució, immigració il·legal i usurpació d'estat civil.

Uyi I. i Juliet E. estan detingut pels delictes d'amenaces i relatiu a la prostitució. A l'home també li han imputat un delicte d'usurpació d'estat civil perquè estava treballant en una empresa càrnica amb la identitat de Henry I., de 27 anys i compatriota dels altres dos, que disposava de targeta de residència. A Herny I. l'han detingut com a suposat autor d'un delicte d'afavoriment a la immigració il·legal perquè estaria fent ofertes de treball per afavorir la tramitació dels permisos de residència per circumstàncies excepcionals. A la dona, Juliet E., també li imputen un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal perquè, amb al intenció de documentar altres dones i facilitar la seva estança a Espanya, va tramitar dos duplicats del seu permís de residència amb fotografies diferents a la seva. També han detingut dues persones més. Ramon A.H., de nacionalitat espanyola, és el propietari del club on les dones denunciants exercien la prostitució i és el suposat autor d'un delicte relatiu a la prostitució. El cinquè detingut és Ramon G.C., un treballador del club, imputat pel mateix delicte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.