Punt divers

Montilla presidirà el comitè d'honor del Mundial de Descens 2010 que se celebrarà a Sort

ALT PIRINEU I ARAN

El president de la Generalitat, José Montilla, ha acceptat presidir el Comitè d'Honor del Campionat del Món de Piragüisme d'Aigües Braves 2010 que se celebrarà a Sort la primera setmana de juny. Aleix Salvat, director del Comitè Executiu, explica que el que cal fer ara és seguir treballant en la confecció dels diferents comitès; d'honor, d'organització i executiu. Salvat ha dit que es busca la implicació i el suport dels ciutadans, associacions, entitats, centres educatius i organismes públics de la comarca. L'èxit d'aquest esdeveniment dependrà en gran part de la implicació del territori segons Salvat.

L'any vinent Sort acollirà la tercera edició del Descens Internacional de la Noguera Pallaresa, esdeveniment que servirà per presentar a les diferents federacions oficialment el Mundial de Sort. Al Descens Internacional s'espera la participació d'una vintena de federacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.