Punt divers

UP admet a Alcover avenços en la negociació per les expropiacions de la C-14 però anuncia noves mobilitzacions

CAMP DE TARRAGONA

UP ha admès aquest divendres al matí a Alcover (Alt Camp) avenços importants en la negociació per les expropiacions de la C-14 tot i que ha anunciat noves mobilitzacions de cara les pròximes setmanes. El membre de la comissió permanent i un dels màxims representants del sindicat a la demarcació, Salomó Torres, ha dit que, respecte la mobilització feta a la Selva del Camp (Baix Camp), hi ha avenços en el sentit que UP ha rebut el suport, principalment, dels partits polítics de l'oposició CiU i PP. Al mateix temps, Torres ha dit que tot i la importància d'aquests avenços cal seguir amb reivindicacions i les 'protestes permanents'.

La propera serà el diumenge 25 de gener amb una marxa lenta de vehicles entre Reus, la Selva del Camp, Alcover i Valls. Cal destacar que aquest dia la capital de l'Alt Camp celebra la festa de la calçotada, una de les més importants de la demarcació.

Torres ha aprofitat la tallada de la C-14 per explicar a la trentena de pagesos que han assistit a la mobilització la situació actual. En aquest sentit, ha explicat que a través dels convergent Carles Pellicer presentaran una sèrie de preguntes al conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, a fi que no es resolgui únicament l'expropiació en si. Torres ha demanat que és important que la concessionària acabi l'obra de la C-14 en els punts que encara falta.

D'altra banda, CiU i ja de manera conjuntament amb el PP, han presentat una proposta de resolució al Departament de Política Territorial per tal aquest que s''impliqui definitivament' en resoldre aquest conflicte.

Torres ha anunciat també la presència d'UP de cara al proper debat que es durà a terme al Parlament amb la finalitat de fer acte de presencia.

El representant d'UP ha dit que de cara al proper dimarts es reunirà amb la socialista Núria Segú amb la finalitat de tancar la primera ronda de contactes amb tots els partits polítics. Així mateix, Torres ha dit que tot i que acabi aquesta 'primera ronda' en seguirà una altra amb la finalitat de fer seguiment sobre les accions endegades pels partit polítics.

D'altra banda, Torres s'ha queixat del posicionament pres pel secretari de mobilitat, Manel Nadal, Segons Torres, el secretari Nadal ha dit que 'la concessionària té tot el dret a fer les expropiacions que siguin necessàries'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.