Punt divers

Detenen sis persones acusades de ser responsables de vuit robatoris amb força a les Terres de l'Ebre

CAMP DE TARRAGONA

Els Mossos de l'Àrea Territorial d'Investigació de Terres de l'Ebre han detingut sis persones, totes elles de nacionalitat romanesa, per la seva possible implicació en almenys vuit robatoris amb força. A banda, als arrestats se'ls imputa també un delicte d'associació il·lícita. Els detinguts es desfeien ràpidament del material sostret enviant-lo al seu país d'origen. L'inici de la investigació es remunta a finals del mes de gener quan agents van detectar que un grup de persones ubicat a Tortosa i Tivenys (Baix Ebre), podrien estar relacionats amb diversos robatoris registrats en aquesta demarcació i en d'altres fets delictius de les mateixes característiques registrats a Lleida i Tarragona.

Els investigadors han pogut identificar i desmantellar una organització criminal amb una estructura marcadament jerarquitzada. Els membres d'aquesta organització es dedicaven exclusivament a cometre robatoris a domicilis, establiments i empreses.  Als detinguts, fins al moment se'ls relaciona amb vuit robatoris amb força, quatre a domicilis de l'Aldea, Tivenys, Tortosa i el Perelló (Baix Ebre), dos a establiments de pelleteria de Deltebre i dos a empreses de Gandesa i Móra d'Ebre. Els detinguts responen als noms de Teodor F.H, de 20 anys i veí de Tortosa; Teodor H., de 41 anys i veí de  Tivenys; Marcel Catalin D., de 31 anys i veí de Tortosa; Iona-Florica F., veïna de Tivenys; Ruxandra Daniela B., de 19 anys i veïna de Tivenys i Dumitru Mitica P., de 46 anys i veí de Tortosa. Els arrestats han passat ja a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Tortosa que ha decretat l'ingrés a presó de quatre d'ells.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.