Punt divers

Detenen un home a Girona per venda de drogues i en denuncien 20 més per portar navalles

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 25 d'abril passat Mimoun C., de 21 anys, nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a un presumpte delicte contra la salut pública, després d'enxampar-lo mentre feia tractes de compra-venda de substàncies estupefaents amb un altre home, a la zona d'oci de Mas Xirgu. Aquesta detenció s'emmarca en el dispositiu 'Tiquet 2009' que es va fer pels volts de les zones d'oci de la ciutat. Aquell mateix dia, es van escorcollar unes 150 persones i se'n van denunciar 20 que portaven navalles, pals, objectes contundents i drogues.

El dispositiu que els Mossos d'Esquadra van iniciar dissabte passat té per objectiu garantir la seguretat ciutadana i controlar l'entorn de les zones d'oci -bars i discoteques-. Una de les patrulles que s'ocupava de vigilar la zona de Mas Xirgu va veure dues persones a l'exterior d'un vehicle en un acte de compra-venda de substàncies estupefaents. Quan l'home que, suposadament, venia la droga va adonar-se de la seva presència, va intentar fugir i va llençar a terra les substàncies que portava, però els agents el van detenir i li van comissar tres peces de droga, suposadament haixix, i uns 150 euros. El detingut és Mimoun C., de 21 anys, nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'home ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Durant el dispositiu, els mossos també van identificar i escorcollar unes 150 persones a la zona dels aparcaments i les rodalies dels establiments. Van denunciar 20 persones, en total, per portar navalles, pals, objectes contundents i substàncies estupefaents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.