Punt divers

Una delegació del CFI participarà en un seminari hispano-libanès a Beirut

CATALUNYA CENTRAL

Una delegació del Consorci de Formació i d'Iniciatives Cercs-Berguedà (CFI) assistirà, la setmana vinent, al tercer seminari hispano-libanès de cooperació intermunicipal que, en aquest cas, es farà a Beirut. Aquesta iniciativa té per objectiu promoure un espai d'intercanvi, coneixement i aprenentatge entre els governs locals libanesos i catalans. La trobada és la continuïtat de la visita feta en el seu dia per una delegació libanesa a Catalunya i, en concret, a la comarca del Berguedà. Les autoritats locals libaneses volen traslladar l'experiència del CFI a la seva zona.

Arran de la visita feta per una delegació libanesa a finals del mes d'octubre de l'any passat al Berguedà, en la que varen conèixer algunes de les experiències de la comarca en desenvolupament territorial, s'ha organitzat aquesta tercera trobada. El seminari s'ha organitzat al Líban, per a la setmana vinent. En concret, es desenvoluparà a Beirut.La delegació libanesa es va mostrar especialment interessada per l'experiència del Consorci i, en aquest sentit, s'ha convidat a participar en aquesta trobada a representants de l'entitat per tal de conèixer de primera mà la realitat libanesa i concretar una col·laboració estable futura.La delegació berguedana estarà encapçalada pel president del CFI, Ferran Civil. Està previst que la delegació estigui formada també per representants dels ajuntaments de Terrassa, Granollers, Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, juntament amb les representacions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.