Punt divers

Renfe ofereix bitllets combinats per visitar Port Aventura amb descomptes superiors al 15%

Renfe ha posat a la venda bitllets combinats per visitar el parc temàtic de Port Aventura que inclouen el viatge en trens de Mitja Distància i l'entrada al recinte lúdic amb descomptes superiors al 15%. La nova oferta estarà vigent fins al final de la temporada, el 6 de gener de l'any vinent, i els bitllets combinats es poden adquirir a qualsevol estació que disposi de servei de venda de viatges en trens de Mitja Distància. Els bitllets són vàlids en un radi aproximat de 100 quilòmetres de Port Aventura, on s'inclouen les ciutats de Barcelona, Lleida, Móra o Vinaròs, i els seus preus oscil·len entre els 47 euros pels adults i els 37 euros per a nens o persones més grans de 60 anys.

Segons les dades de Renfe, durant la passada temporada 111.867 867 persones es van desplaçar a Port Aventura en els trens de Mitjà Distància. D'aquestes, 21.314 van utilitzar els bitllets combinats que Renfe va oferir per a traslladar-se fins al parc temàtic de Port Aventura.   Actualment l'estació de Port Aventura, situada al costat de l'entrada del parc, disposa d'un servei diari de 24 trens de Mitja Distància de la línia  Barcelona-Tarragona-Tortosa durant el cap de setmana. En aquesta programació, Renfe preveu posar en marxa quatre trens més que sortiran des de Barcelona entre les vuit i les 10 del matí en direcció al Port Aventura i tornaran a la capital catalana entre dos quarts de set del vespre i les deu de la nit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.