Punt divers

Detenen a Riudellots de la Selva quatre persones per dos robatoris amb força a l'interior d'un cotxe

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat a Riudellots de la Selva quatre persones per dos robatoris en l'interior de dos cotxes i per un delicte de danys en un tercer. Els detinguts - Mohamed S. de 24 anys; Karim A., de 28 anys; Mohamed Z. de 26 anys, tots tres de nacionalitat marroquina i veïns de Salt - haurien sostret un radiocasset, un televisor, una consola de videojocs 'Playstation', un comandament a distància, dos maletins porta papers i uns prismàtics. Els Mossos d'Esquadra van detenir els acusats a la carretera que uneix Salitja amb Vilobí d'Onyar després d'interceptar els quatre detinguts en un turisme que viatjava amb els llums apagats.

Els fets es van produït al voltant de les dues de la matinada del passat dia 31 de març, quan els agents dels Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que un turisme viatjava amb els llums apagats a Salitja en direcció a Vilobí d'Onyar. Els agents van aturar el cotxe en aquesta localitat i van comprovar que al seu interior viatjaven quatre nois.Els mossos van escorcollar el vehicle, dins del qual van trobar un radiocasset i un televisor que els ocupants del cotxe van manifestar que havien comprat a una persona que venia material, sense saber-ne l'origen. Davant aquest extrem els agents els van comissar els objectes de forma preventiva. Una hora més tard, una altra patrulla que estava fent un control a la carretera que va de Salitja a Vilobí d'Onyar va aturar el mateix vehicle. Els agents van saber que feia poc menys d'una hora ja s'havia escorcollat aquell cotxe i s'havien comissat alguns objectes als seus ocupants. Els mossos van tornar a escorcollar el turisme i van trobar-hi un radiocasset, una Play station, un comandament a distància, dos maletins porta papers i uns prismàtics. La patrulla va fer les comprovacions necessàries i va saber que alguns d'aquells objectes provenien d'un robatori a l'interior d'un vehicle ocorregut a la població de Vilobí d'Onyar. Els agents van indagar més sobre els fets, amb la col·laboració dels vigilants municipals, i van saber que també s'havia accedit a l'interior d'un segon vehicle i que s'havien produït danys en un tercer. Amb les evidències observades, els agents van detenir tots els ocupants del turisme com a presumptes autors dels robatoris a l'interior dels cotxes i els danys. El menor detingut va ser lliurat als seus tutors legals i els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de Menors. Pel que fa als tres majors d'edat (un dels quals, Mohamed Z., no tenia antecedents), van passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.