Punt divers

Convoquen una manifestació per rebutjar la moció de censura a Salou

CAMP DE TARRAGONA

Simpatitzants i militants del PSC i veïns de Salou (Tarragonès) han convocat una manifestació de rebuig a la moció de censura que aquest pròxim dimarts s'ha de debatre en el ple del municipi de la Costa Daurada. La moció representarà un canvi d'equip de govern i permetrà a Pere Granados, del grup independent Ferran Units per Salou (FUPS) recuperar l'alcaldia que el partit va perdre en les passades eleccions. L'actual alcalde, Antonio Banyeres (PSC), haurà d'abandonar el càrrec acompanyat dels altres socis de govern, el convergent Carles Pellicé, la regidora d'Unió, Martina Fourier i els independents de Renovació Democràtica de Salou (RDS).

Els manifestants s'oposen a aquests canvis i faran sentir la seva veu aquest dijous a les vuit del vespre sortint des de la plaça de la Pau fins arribar a la plaça de l'11 de Setembre, on llegiran un manifest contra el nou pacte de govern integrat per FUPS, PP i el regidor convergent Marc Montagut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.