Punt divers

Detinguts dos germans i un menor per cinc robatoris a Vilabella i Valls

CAMP DE TARRAGONA

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'ABP de l'Alt Camp - Conca de Barberà, van detenir dos germans de Vilabella (Alt Camp) de 24 i 23 anys per robatoris amb força a domicilis i equipaments de Vilabella i de Valls. Els joves feien servir sempre el mateix mètode per accedir als llocs on volien robar. Forçaven una finestra per accedir als habitatges i endur-se, preferentment, material informàtic, però també joies, aparells electrònics, i diners en efectiu. Segons la investigació, els dos germans estarien acompanyats d'un menor d'edat que ja ha estat citat per la Fiscalia de Menors.

Segons han informat aquest dimecres els Mossos d'Esquadra, la detenció es va produir el passat 10 d'abril. Els dos joves, Ángel i Rubén A.S., són germans i viuen a Tarragona i Vilabella, respectivament. En total, se'ls imputen cinc robatoris: a un centre educatiu, dos domicilis, i un club esportiu de Vilabella d'on s'haurien endut la recaptació de la màquina escurabutxaques. A més, també se'ls imputa un robatori en un domicili de Valls. Al domicili d'un dels detinguts es van poder recuperar alguns dels objectes sostrets, com ara un ordinador portàtil i una torre d'un altre ordinador, que ja s'han lliurat als seus propietaris. Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Valls, mentre que el menor ha estat citat a la Fiscalia de Menors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.