Punt divers

El conseller Nadal diu que no té cap sentit la liberalització d'un tram de l'AP-2 a l'alçada de Lleida

PONENT

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, s'ha referit al traçat proposat per la Generalitat pel que fa a la variant sud de Lleida. Mentre alguns veïns ja han dit que rebutgen el traçat i presentaran al·legacions la Paeria el recolza. El conseller Nadal ha dit que hi ha 2 models en conflicte; l'un d'una variant llarga que resoldria problemes viaris però no urbans i l'altre, model recolzat per la Paeria i la Generalitat, més urbà i pròxim a la ciutat de Lleida. El conseller Nadal diu que no té cap sentit la liberalització d'un tram de la AP2 a l'altura de Lleida i ha demanat a alguns col·lectius que no facin demagògia justificant temes mediambientals.

El conseller ha descartat que la problemàtica ara no es per temes mediambientals i si per models. Nadal ha dit que la informació pública resoldrà els problemes sobre els 2 models.

El conseller ha dit que tant en un model de variant com en l'altre hi ha interessos econòmics que cal entendre i que són legítims com ara polígons industrials i d'activitat econòmica que quedarien més ben comunicats. Joaquim Nadal ha dit que sobre els dos models plantejats es legítim de debatre però no de fer demagògia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.