Punt divers

Empuriabrava, Sant Pere Pescador i l'Escala neguen que en el plànol trobat hi hagi indicis que ETA volia atemptar-hi

Els ajuntaments de l'Escala, Sant Pere Pescador i Castelló d'Empúries -municipi d'on depèn Empuriabrava- manifesten que en l'informe de l'Audiència Nacional 'no es vincula directament, en cap moment, la troballa del plànol amb la voluntat d'ETA d'atemptar en cap d'aquests municipis'. Segons els alcaldes d'aquestes localitats de l'Alt Empordà, si bé s'apunta que ETA volia cometre un atemptat imminent i que en l'habitatge d'un dels detinguts s'ha trobat un plànol, 'no tenim coneixement que hi hagi res que vinculi una cosa amb l'altra'. Els consistoris han emès un comunicat conjunt després de saber-se que ETA disposava d'un plànol on hi havia encerclat Empuriabrava, Sant Pere Pescador i l'Escala.

Els alcaldes de l'Escala, Estanislau Puig, el de Castelló d'Empúries, Salvi Güell i Jordi Martí, alcalde de Sant Pere Pescador, asseguren en  un comunicat conjunt que des de la subdelegació del govern de l'Estat a Girona se'ls ha transmès 'un missatge de tranquil·litat al respecte', missatge que els alcaldes han volgut fer arribar als veïns de la zona igual que el de 'prudència'. Les tres localitats entenen 'que si s'obtenen resultats és gràcies a la discreció i l'efectivitat dels cossos de seguretat'. Els alcaldes també es feliciten pel fet que segons l'informe del jutge Garzón en relació a la preparació d'un atemptat, 'l'actuació de les forces policials hauria evitat l'execució del mateix'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.